CONTACTDe coronamaatregelen worden

versoepeld. Vanaf aanstaande

maandag 3 maart mogen de

zogenaamde ‘contactberoepen’

weer beoefend worden.

Contactberoep no. 1 is natuurlijk SHIATSU.Praktijk adres Shiatsu-Fit

Noord Straalt Centrum voor gezondheid

tt. Vasumweg 24A

1033 SC Amsterdam noord

(bij de NDSM-werf, gemakkelijk te bereiken

met de pont vanaf Amsterdam Centraal).Wil je een afspraak maken of wil je meer informatie, vul dan onderstaand formulier in.

Ik neem z.s.m contact met je op.

Draag losse comfortabele kleding tijdens je therapie massage. Kleding die te strak zit of die je beweging hindert, maakt stretching en gewrichtsrotaties moeilijker.Wijzigen of annuleren van een afspraak moet minimaal 48 uur van tevoren, anders zal het volledige bezoek in rekening worden gebracht.


contra-indicaties?

Koorts:  Alle acute ziektes met koorts kunnen best niet behandeld worden met Shiatsu massage omdat de koorts een teken is dat het lichaam de infectie al aan het bestrijden is.

 

Plaatselijke contra-indicaties: De therapie kan best vermeden worden in de regio van het lichaam waar de volgende aandoeningen bestaan. Het is dus belangrijk om je therapeut bij het begin van de sessie daarover in te lichten.

 

  1. Spataders
  2. Wonden
  3. Breuken
  4. Ontstoken gewrichten (rood van kleur of bijzonder warm)
  5. Regio's van ontstoken, rode of pijnlijke huid.

 

Kanker: Veel deskundigen beschouwen kanker als een absolute contra-indicatie voor het ontvangen van therapie. Er is namelijk een risico op een verhoogde bloed- en lymfecirculatie die de ziekte misschien kan verspreiden. Aan de andere kant ervaren sommige kankerpatiënten een verlichting van hun symptomen.  De beslissing van kankerpatiënten om wel of niet deze therapie te volgen kan best overlegd worden met een arts. 


Ik verzoek je om de afspraak alleen te verzetten als het echt niet anders kan, omdat het heel lastig is om het schema (zeker kort van tevoren) om te gooien. S.v.p. hier heel terughoudend mee zijn.Deel deze pagina

SHIATSU MASSAGE THERAPIE AMSTERDAM NOORD

 
 
 
 
 
 

SHIATSU JAPANSE MASSAGE THERAPIE | PRAKTIJK AMSTERDAM NOORD